nieuwe blog

Deze week ben ik een nieuwe blog gestart en heb daarmee www.sibbing.com weer in ere hersteld. De nieuwe blog heb ik gemaakt met het gratis blog systeem WordPress (wordpress.org). WordPress vind ik prettiger omdat het sneller werkt en ik overal waar een computer is met internet, mijn blog kan bijhouden. En nog steeds kan ik mijn blog uitbreiden met extra pagina’s met achtergronden e.d.. Dat laatste kan met gratis blogsystemen, zoals blogger.com, meestal niet.

De nieuwe blog is te vinden op www.sibbing.com/blog.
De oude laat ik staan op de huidige locatie www.xs4all.nl/~bsibbing/blog .

Voorlopig schrijf ik op beide plaatsen artikelen, zodat jullie de tijd hebben om over te schakelen naar de nieuwe blog (bladwijzers en RSS-feeds aanpassen).

De nieuwe blog heb ik qua uiterlijk zo veel mogelijk in de stijl van de oude gehouden, zodat de overgang niet te groot is.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>