voorjaar en lammetjes

In allerlei reclames, waar het voorjaar voorkomt, wordt een foto van een lammetje afgedrukt. Lammetjes en voorjaar, dat heeft wel wat. Leuk voor mijn blog. Ik ben maar eens naar landgoed Heidestein gefietst om zelf eens een lammetje te fotograferen. Op het bord bij de schaapskooi stond dat er inmiddels 53 lammeren zijn geboren op Heidestein. De schapen en lammeren waren lekker aan het grazen in het bos. En na het grazen moet je herkauwen. En daar was dit lam mee bezig.

lammetje op Heidestein

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>