het blijft dalen

Vandaag de uitslag gekregen van mijn m-proteïnen (Kahler-eiwitten). Ze zijn gedaald naar 6 (vier weken geleden was de waarde 7). De daling zet door en daar ben ik heel gelukkig mee.

m-pro-grafiek-20100429

{lang: 'nl'}

3 reacties op “het blijft dalen

  1. Ben blij om dat te lezen. Ik ben een Belgische lotgenote (geboren 1963) die in november 2004 de diagnose Kahler kreeg. Ben nu nog in complete remissie en hoop dat nog een tijd zo te kunnen houden.

  2. Dat kan ik mij voorstellen! De grafiek ziet er goed uit: een mooie stabiele daling (en maakt mij ook wat minder bezorgd over mijn eigen toekomst. Ik heb nu nog geen medicijnen nodig…).

    Hans

  3. Goed om te horen (en de grafiek te zien! En leuk om je andere verhalen te lezen! Mijn broer heeft vorig jaar (Pasen)de diagnose Kahler gekregen en heeft het er op dit moment niet gemakkelijk mee, ondanks zijn redelijke goede fysieke gesteldheid op dit moment..
    Bernadet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>