uitslag kuur 16 – stabiel

Mijn m-proteïne (geeft de ziekte activiteit aan) is gelijk gebleven op 3,0 aan het eind van kuur 16. Afgelopen donderdag waren we bij mijn hematoloog. Het was spannend hoe de andere bloedwaarden zouden zijn. Mijn leukocyten (witte bloedcellen) waren vorige week donderdag nog heel laag (1,9) en afgelopen donderdag al weer op 2,9. Trombocyten (bloedplaatjes) waren ook heel laag (90) en nu weer terug op 192. Mijn Hb was aldoor goed. Nu zijn alle waarden weer redelijk normaal. Ik kan weer verder met de REP-kuur. En dat vind ik heel prettig.

Afgelopen maandagavond waren we ook nog in het UMC voor een check-up bij de Spoed Eisende Hulp. Mijn temperatuur was aan het begin van de avond opgelopen tot 39 graden. Dus hebben we ons gemeld bij de dienstdoend hematoloog. Alles gecontroleerd; bloedmonsters, bloeddruk, foto’s. Vermoedelijk een bacteriële infectie in de voorhoofdsholte bovenop de griep die ik al had. Net iets te veel voor mijn zwakke gestel.  Na 3 uur gingen we naar huis met een recept voor antibiotica en wat spullen voor de neus.

De volgende ochtend stond ik op met 37,5. En dat luchtte wel op. Ik ben nog steeds niet fit, maar ben nu wel van de koorts af. Kan ik weer op krachten komen.

Vandaag weer een beetje in de tuin gewerkt. Een beetje frisse lucht en zon doet wel goed.

{lang: 'nl'}

2 reacties op “uitslag kuur 16 – stabiel

  1. Pingback: uitslag kuur 21 – stabiel | bas' blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>