Steve Jobs

Wat een gemis dat Steve Jobs is overleden. En veel te vroeg. Ik herinner hem als de man die zoveel mooie Apple producten heeft bedacht. Allemaal apparaten die iedereen direct begreep en waarmee je kunt werken zonder een handleiding te lezen. Dat was al vanaf de eerste Macintosh.

Hij was zo gedreven om iets te maken waaraan alles klopte. En als hij zijn nieuwe producten presenteerde kon je zien hoe enthousiast hij daarover was. Zijn keynote speeches zal ik missen. Zijn producten zal ik blijven gebruiken.

www.apple.com

{lang: 'nl'}

3 reacties op “Steve Jobs

  1. Ik kan de reactie van jou Bas en van Sander volledig onderschrijven. Mijn 2 dochters, zoon en schoondochter hebben allen een Macbook, iPhones en iPads en wij, mijn echtgenote Ria en ik, hebben ieder een iPad en sinds een half jaar heb ik zelf een iMac en we zijn allemaal super gelukkig dat we zonder enige stress en problemen continu gebruik kunnen maken van deze prachtige apparatuur.
    Mijn Ria is een digibeet eerste klasse maar sinds ze een iPad heeft is ze niet meer van internet af te slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>