prognose in multipel myeloma

Interessant artikel over prognoses voor The Myeloma Beacon. Vooral over hoe moeilijk dat is voor artsen.

Understanding Prognosis In Multiple Myeloma

{lang: 'nl'}

1 reactie op “prognose in multipel myeloma

  1. Goed geschreven artikel. Ik weet niet hoe jij het leest, maar ik blijf bij dit soort artikelen toch altijd weer zoeken naar factoren die het mogelijk maken dat je perspectief weer richting de pensioengerechtigde leeftijd wordt opgerekt. We houden contact – ik bel je nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>