Calder in Den Haag

Calder’s kunstwerken zijn te zien in Nederland. Vandaag in Den Haag geweest voor de expositie. Een van mijn favoriete kunstenaars. Mooi werk en vol humor. Geïnspireerd door Mondriaan en Miro, maar dan vaak ruimtelijk gemaakt met ijzer. En veel van Calders’s werk kan ook bewegen.

Drie jaar geleden zijn we nog in Parijs geweest voor een soortgelijke expositie (bas’ blog – Parijs 1 – Calder). Leuk om nu te zien welke contacten Calder in Nederland heeft gehad.

Ook een hele leuke kinderworkshop ruimte met bijbehorende boek: De Draad van Alexander door Siebe Posthuma.

Gemeentemuseum Den Haag

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>