The Kyteman Orchestra

Gisteravond in Tivoli, Utrecht. De eerste show van de tour. Fenomenaal. Groots. Prachtige mix van muziekstijlen door topmuzikanten. Een enorme bak geluid die klinkt als een klok. Het koor erbij geeft veel nummers een enorme boost.

Ze speelden vrijwel alle nummers van de CD. Nog zonder al te veel improvisaties. Dat heb je aan het begin van de tour. Na het laatste nummer stond de zaal op z’n kop. Na heel lang klappen en roepen kwam er een toegift; een jam met het hele orkest. Wel eens een hoornspeler of een violist horen jammen? Heel bijzonder. De hele jam was prachtig.

En nu allemaal heel snel de CD kopen. Ja, kopen en dus niet illegaal downloaden. Deze muzikanten verdienen jullie steun! En jullie genieten van de muziek.

{lang: 'nl'}

1 reactie op “The Kyteman Orchestra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>