uitslag kuur 30 – nu wel een uitslag

Vorige week geen uitslag i.v.m. een computerstoring. Toen weer nieuw bloed gegeven en nu wel een uitslag. Mijn m-proteïne is weer 4 g/L. Net als de vorige keer, maar 1 punt hoger dan alle maanden daarvoor. Ik vindt het niet erg als de m-proteïne op 4 blijft.

{lang: 'nl'}

3 reacties op “uitslag kuur 30 – nu wel een uitslag

  1. Dat is mooi Bas! Houden zo! Zaterdag jl. heb ik je nog wel in de zaal gespot, ik wilde je graag even een handje geven na afloop, maar ik heb je helaas niet meer gezien! Hartelijke groeten, Ineke.

  2. Hoi Bas,

    Oké, 1 punt hoger is inderdaad geen opmerkelijke wijziging, maar ik begrijp je gevoel! Je wilt het niet hoger, maar juist lager!!
    Het kan ook zomaar zijn dat het ded volgende keer weer lager is. Zo niet, dan hoop ik voor je dat het lange tijd zo blijft!

    Met meelevende groet,

    Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>